Tip voor een goede laptop reparatie in Amersfoort

Tip voor een goede laptop reparatie in Amersfoort

8 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn zusje liet tijdens het kijken van een filmpje per ongeluk de laptop vallen. Daarom ging ik ook samen met mijn moeder op het internet op zoek naar laptop reparatie Amersfoort om een goede winkel te vinden dat laptops repareren.

iphone6

Fixpunt voor laptop reparatie

Toen we op het internet op zoek gingen naar laptop reparatie Amersfoort kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven dat laptops repareren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Fixpunt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Zeer snel en vriendelijk geopend door een van de motenrus

In de winkel werden we erg snel en vriendelijk geopend door een van de monteurs. Onze laptop werd erg snel en voor een voordelige prijs gemaakt. Daarom zijn we ook nog tevreden over Fixpunt.