Is uw smartphone kapot? Kom langs bij Apple reparatie Tilburg!

Is uw smartphone kapot? Kom langs bij Apple reparatie Tilburg!

1 augustus 2019 Uit Door Redactie

Is uw smartphone kapot? Kom langs bij Apple reparatie Tilburg! Wij repareren alles. Van je scherm die helemaal kapot is tot je batterij die te snel leeg loopt. We reparen het allemaal! Alles wat wij vervangen heeft 1 jaar garantie en met of zonder afspraak duurt het (bijna altijd) maximaal 30 minuten. Ons personeel is heel klantvriendelijk en heeft heel veel expertise op het gebied van smartphones. Dus u bent er dan altijd zeker van dat je telefoon in goede handen is. Wilt u graag een afspraak maken of iets bestellen? Dat kan door ons te bellen, te mailen of om even langs onze winkel te gaan in Tilburg. 

iPhone-xs-max

Mijn ervaring met Apple reparatie Tilburg

Ik heb mijn Iphone XS max  laten repareren bij Apple reparatie Tilburg. Het scherm was gebarsten omdat hij van mijn bankleuning afviel. Ik was natuurlijk heel erg geschrokken en doodsbang dat ik hem weg moest doen. Totdat mijn vriend tegen mij zei dat ik heb bij deze winkel moest laten repareren. Dat heb ik laten doen en alles was goed. Ik kon mijn telefoon weer gebruiken. De man die daar werkte was heel aardig en heeft mijn telefoon binnen 15 minuten afgekregen. Als er weer iets is met mijn telefoon ga ik er zeker weer heen.