Een voordelige scherm reparatie bij Telgefixt in Delft

Een voordelige scherm reparatie bij Telgefixt in Delft

13/08/2019 0 Door psptuto

Ik had mijn telefoon laten vallen waardoor er een barst in het scherm was gekomen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar scherm reparatie Delft om een telefoon zaak bij mij in de buurt te vinden die mijn scherm kon maken.

Geen verloren data bij Telgefixt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar scherm reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten van telefoonzaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Er zal tijdens de reparatie onder andere geen data verloren gaan. Dit sprak mij heel erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Zeer goed geholpen door een van de monteurs 

In de winkel werd ik erg snel en vriendelijk door een van de deskundige monteurs geholpen. Mijn telefoon werd binnen een half uur en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook erg tevreden over Telgefixt in Delft.